Tocsni recept

Tocsni
5 3

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
luveges

Nehézség:

Elkészítési idő:

20 perc

Megnézték:
11827

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


A tócsni egy gyors, egyszerű, laktató étel.

3 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 30 dkg burgonya
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 1 db tojás
  • 1 evőkanál mustár
  • 1 evőkanál extra szűz olívaolaj
  • 3 evőkanál liszt
  • só, bors
  • pirospaprika

Elkészítés

A nyers burgonyát almareszelőn lereszeljük. Hozzáadjuk a lisztet, tojást. Majd a többi hozzávalóval összekeverjük.

Nagykanállal bő, forró olajban pirosra sütjük.


Tocsni recepthez kapcsolódó receptek

Tocsni

Tocsni

A tócsni egy gyors, egyszerű, laktató étel.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés

Hozzászólások a(z) Tocsni recepthez

baranyai istvanne - 2011. január 20.
A TOCSNIBA TEGYEL A MUSTAS HELYET SULT CSASZAR SZALONNAT
Melinda - 2010. december 18.
Családom imádja, ha rakok a "tésztába" még két-három evőkanál tejfölt, sajtot reszelek bele. A legújabb, ha gombát is szeletelek bele. A tetejére szoktunk tenni fokhagymás-tejfölt. Eredetileg csirke- vagy sertés húst szoktak ezzel a recepttel bundázni. Aki szereti próbálja ki. Amikor kisült fektessük bele tepsibe, fokhagymás tejföl a tetejére és reszelt sajttal meg kell szórni. kb, 10 percig grillezni, amíg a sajt szépen megpirul.
Prohászka Béláné - 2010. október 20.
Amit én még hozzáteszek: Egy fél evőkanál erős pista, piros arany, petrezselyem, s megkenjük tejföllel, amibe sok fokhagymát reszeltünk. (min. 2 fej. fél liter tejfölbe) Mi így szeretjük,kissé csipősen. Minimum 3 kg burgonyánál kezdem.