Lerakott tészta recept

4 3

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Pásztor Valeria

Nehézség:

Elkészítési idő:

30 perc

Megnézték:
1593

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


A hozzávalók: hús, tepsi, tészta.

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

Hozzávalók

  • 2 cs makaróni tészta
  • 0.5 kg sertéshús
  • mustár
  • majonéz
  • ketchup
  • 3 fej vöröshagyma
  • 3 db tojás
  • 1 nagy pohár tejföl
  • vegeta
  • bors

Elkészítés

A tésztát kifőzzük és megmossuk, egy kis idöre félretesszük. A hagymával együtt megsütjük a húst. Amikor megpirult, felöntjük vízzel, hogy teljesen ellepje. Ha már majdnem megfőtt, akkor beleteszük a majonézt, a mustárt és a ketchupot, hogy az egész massza besűrűsödjön. Amikor kész, levesszük a tűzről, elővesszük a tepsit, beletesszük a tészta felét, amire rátesszük a leszűrt hűst. Betakarjuk a másik fele tésztával. Ami megmaradt sűrű massza, abba beletesszük a tojást és a tejfölt, majd jól összekeverjük, és ráöntjük a tészta tetjére. Forró sütőben 20-25 percig sütjük. Ízlés szerint ízesítjük.


Lerakott tészta recepthez kapcsolódó receptek

A kép nem található/var/www/vhosts/www.receptvarazs.hu/

Lerakott tészta

A hozzávalók: hús, tepsi, tészta.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés