Krumplileves lestyánnal recept

Krumplileves lestyánnal
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

25 perc

Megnézték:
2958

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Egy egyszerű krumplileves recept lestyánnal megbolondítva.

2 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 kg újkrumpli
  • 5 dl csirke- vagy zöldségalaplé
  • 5 dl tej
  • 4 evőkanál apróra vágott lestyán + a díszítéshez
  • só, bors

Elkészítés

Az apróra vágott hagymát forró olajban üvegesre pároljuk. Az alaposan megmosott újkrumplit héjastól kockára vágjuk, hozzáadjuk a hagymához, majd az alaplével és a tejjel felöntve puhára főzzük.

Elkeverjük benne az apróra vágott lestyánt, sózzuk, borsozzuk, és a tűzről levéve botmixerrel pürésítjük. Ezután újra felmelegítjük (vigyázva, hogy ne forrjon fel), és tálaláskor megszórjuk a maradék lestyánnal.


Krumplileves lestyánnal recepthez kapcsolódó receptek

Krumplileves lestyánnal

Krumplileves lestyánnal

Egy egyszerű krumplileves recept lestyánnal megbolondítva.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés