Karácsonyi vanília torta recept

Karácsonyi vanília torta
2.5 6

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Borsi Józsefné Gángó Erika

Nehézség:

Elkészítési idő:

120 perc

Megnézték:
1165

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


6 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

Tészta:

  • 10 db tojásból készített piskóta

A krémhez:

  • 3 csomag vanília puding
  • 3 evőkanál cukor
  • 2 csomag vaníliás cukor
  • 1 db margarin
  • 20 dkg porcukor
  • 7.5 dl tej
  • 0.5 üveg zöld ételfesték

A díszítéshez:

  • kevés kókuszreszelék
  • pár szem színescukor

Elkészítés

A tejet felfőzzük a pudinggal, a cukorral, és a vaníliás cukorral, a margarint kikeverjük a porcukorral. A pudingot elfelezzük és az egyik felébe belekeverjük a zöld ételszínezéket. Majd a margarint belekeverjük a pudingokba. Kettévágjuk a tésztát és karácsonyfa sablonnal kivágjuk, megtöltjük a fehér krémmel, a zölddel pedig bevonjuk a tetejét és az oldalát. Díszítjük cukorral és kókusszal.


Karácsonyi vanília torta recepthez kapcsolódó receptek

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés

Hozzászólások a(z) Karácsonyi vanília torta recepthez

Kuksa - 2011. december 26.
Ha esetleg házi pudinggal készült volna, akkor finomabb lett volna. A zöld ételfesték, az nem mandula aroma esetleg.