Hideg avokádóleves recept

Hideg avokádóleves
3 2

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

20 perc

Megnézték:
1521

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Főzésmentes - mégis leves!

2 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 1 db kisebb kígyóuborka
  • 1 szem paradicsom
  • 3 db avokádó
  • 1 db citrom
  • 4 evőkanál tejföl
  • 1 dl tej
  • Cayenne-bors
  • frissen aprított menta

Elkészítés

Az uborkát meghámozzuk, apróra vágjuk (egy keveset félreteszünk a díszítéshez), majd fél percre forró vízbe tesszük, és lecsepegtetjük. A paradicsomot meghámozzuk és apróra vágjuk (egy keveset szintén félreteszünk a díszítéshez).

Az avokádókat félbevágjuk, kimagozzuk, a húsukat kikanalazzuk, és összeturmixoljuk a paradicsommal és az uborkával és a citrom levével. Hozzákeverjük a tejfölt és a tejet, majd sózzuk, borsozzuk.


Hideg avokádóleves recepthez kapcsolódó receptek

További Szezon kategóriák

Hideg avokádóleves

Hideg avokádóleves

Főzésmentes - mégis leves!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés