Gazpachosalsa recept

Gazpachosalsa
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Receptvarázs

Nehézség:

Elkészítési idő:

25 perc

Megnézték:
950

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Frissítő és vitamindús!

6 személyre

  • 6 evőkanál extra szűz olívaolaj
  • 2 evőkanál sherry- vagy vörösborecet
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 evőkanál füstölt fűszerpaprika
  • 1.5 kiskanál nagy szemű só
  • 0.75 kiskanál bors
  • 3 db paradicsom
  • 1 db uborka
  • 0.5 db piros kaliforniai paprika
  • 0.5 db sárga kaliforniai paprika
  • 3 evőkanál durvára vágott olajbogyó
  • 1 db lila hagyma
  • 3 evőkanál frissen aprított petrezselyem

Elkészítés

Az olajat összekeverjük az ecettel, az apróra vágott fokhagymával, a paprikával, a sóval és a borssal.

Hozzáadjuk a kimagozott és apró kockákra vágott paradicsomot, a meghámozott, kimagozott és apró kockákra vágott uborkát, az összeaprított paprikát és az olajbogyót.

Végül hozzákeverjük az apróra vágott hagymát és a petrezselymet, és tálaljuk.


Gazpachosalsa recepthez kapcsolódó receptek

Gazpachosalsa

Gazpachosalsa

Frissítő és vitamindús!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés