Erdélyi padlizsánkrém recept

Erdélyi padlizsánkrém
3.5 3

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Némethné Zsuzsa

Nehézség:

Elkészítési idő:

20 perc

Megnézték:
3854

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Nagyon szeretjük a padlizsánt, ezért télen krémeket készítek belőle. Isteni reggelire pirítósra kenve.

4 személyre

  • 2 db padlizsán
  • bors
  • 1.5 dl majonéz
  • 1 tk mustár
  • 1 db vöröshagyma

Elkészítés

A padlizsánokat sütőben megsütjük, még melegen lehúzzuk a héjukat, és a turmixgépbe tesszük. A hagymát kockára vágjuk és kevés olajon megpároljuk. Ezt is a padlizsánhoz adjuk. Sóval, borssal ízesítjük, majd péppé turmixoljuk. Mustárral és majonézzel összekeverjük és pirított baguettre kenve fogyasztjuk.


Erdélyi padlizsánkrém recepthez kapcsolódó receptek

Erdélyi padlizsánkrém

Erdélyi padlizsánkrém

Nagyon szeretjük a padlizsánt, ezért télen krémeket készítek belőle. Isteni reggelire pirítósra kenve.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés