Cérnametélt saláta recept

Cérnametélt saláta

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

35 perc

Megnézték:
1078

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Ínyencfalatok - brokkoli és karfiolrózsával!

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 17 dkg cérnametélt
  • 17 dkg brokkolirózsa
  • 20 dkg karfiolrózsa
  • 15 dkg sárgarépa
  • 2 db közepes paradicsom
  • 2 db zellerszár
  • 1 db piros vagy sárga kaliforniai paprika
  • 1 fej közepes vöröshagyma
  • 1 üveg szeletelt gomba (12 dkg)
  • 6 dkg kimagozott, szeletelt olajbogyó
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1.8 dl francia salátaöntet (paradicsomos)
  • 4 evőkanál frissen összevágott petrezselyem
  • 2.5 dkg reszelt parmezán

Elkészítés

A tésztát kissé összetörjük, a csomagoláson feltüntetett utasításoknak megfelelően megfőzzük, majd leszűrjük és hideg vízzel leöblítjük.

Közben egy salátástálban összekeverjük a felkockázott paradicsomot, a brokkolit, a karfiolt, a felszeletelt sárgarépát és zellert, az apróra vágott paprikát és hagymát, a leöblített gombát, az olajbogyót és a finomra vágott fokhagymát.

A zöldségkeverékhez hozzáadjuk a tésztát, majd a salátaöntetet, és összekeverjük. Megszórjuk a petrezselyemmel és a parmezánnal, ismét összekeverjük, és lefedve 4-24 órára behűtjük. Tálalás előtt felkeverjük.


Cérnametélt saláta recepthez kapcsolódó receptek

Cérnametélt saláta

Cérnametélt saláta

Ínyencfalatok - brokkoli és karfiolrózsával!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés