Saláta csirkehússal recept

Saláta csirkehússal
4 4

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
vajdamarta

Nehézség:

Elkészítési idő:

20 perc

Megnézték:
2452

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Gyors és könnyű, mégis laktató ebéd, vacsora, melyet családunk hamis Cézárnak nevez.

6 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 1 db csirkemellfilé
  • 1 mokkáskanál csirkesült fűszersó
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 1 fej jégsaláta
  • 1 db alma
  • 1 db salátauborka
  • 1 db sárgarépa
  • 3 szál zöldhagyma
  • 15 dkg kukoricakonzerv
  • 4 dl joghurt
  • 2 csomag ezersziget salátapor
  • 15 dkg zöldfűszeres kruton (zsemle- vagy kenyérkocka zöldfűszeres olajon pirítva)

Elkészítés

A nagyon apróra vágott csirkemellet 2 részletben megpirítjuk a felforrósított olívaolajon. Pár perc alatt kész, majd fűszersóval ízesítjük. A répát, almát, uborkát, zöldhagymát, jégsalátát megtisztítjuk, felaprítjuk ill. julienne-re reszeljük, mélyebb tálban összekeverjük a kukoricával, amelyről leöntöttük a levet. A joghurtba keverjük a salátaport.

Tányérba halmozzuk a vegyes salátát, rászórjuk a húskockákat, meglocsoljuk a joghurtos öntettel, mellé vagy ráhalmozzuk a krutont. Jó étvágyat kívánok! Készítette: Nyersné Vajda Márta


Saláta csirkehússal recepthez kapcsolódó receptek

Saláta csirkehússal

Saláta csirkehússal

Gyors és könnyű, mégis laktató ebéd, vacsora, melyet családunk hamis Cézárnak nevez.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés